Šachový klub Ústí nad Orlicí

Chystané turnaje mládeže

  1. V sobotu 19. 12. pořádáme turnaj H+D 14, 16. Zejména pro hráče nar. 2001 – 2004, ale určitě mohou hrát i mladší. Přihlášky u mě nejpozději ve čtvrtek. Hraje se v jídelně Rieteru (od města směr Třebová, ne přes vrátnici, ale vedlejším, méně viditelným průchodem v plotě). Buďte tam nejpozději v 8.35, ale můžete přijít už dřív stavět figurky apod. (upřesní Šmajzr). Já tam nebudu, hlaste se Martinu Šmajzrovi. Bez poplatku. Propozice na chesspce.cz.
  2. Ve středu 23. 12. bude tradiční Vánoční turnaj mládeže ve Svitavách. Pro hráče nar. 1997 a ml. (3 kategorie až po nejmladší), starší mohou hrát turnaj doprovodu. Přihlášky u mě do nedělního večera. Pojedeme vlakem v 7.38 z hlaváku, sraz nejpozději v 7.30. Možnost domluvit se na dopravě autem, nástupu ve Třebové apod. S sebou 50 Kč, jídlo, příp. peníze na jídlo. Propozice na chesspce.cz.

Kromě toho pořádám v pátek 18. 12. turnaj pro gymnazisty. V sobotu 26. 12. je v Popradu tradiční bleskový Memoriál Oldy Hájka (pro pokročilejší hráče, hlaste se přímo Šmajzrovi). V novém roce bude nejbližší akcí 13. 1. krajské kolo přeboru škol ve Svitavách, kam pojedeme s velkými i malými gymnazisty, pak 16. 1. v Lanškrouně KSDŽ (čtyřčlenná družstva, nemůže hrát základ áčka hrajícího 1.LMS). O prázdninách není kroužek.

11 thoughts on “Chystané turnaje mládeže

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *