Šachový klub Ústí nad Orlicí

Výroční členská schůze

Ve čtvrtek 13. května 2010 v 18:00 se ve VÚB uskuteční výroční členská schůze šachového oddílu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí.

Hlavními body programu bude zhodnocení uplynulé sezóny a výhled na sezónu příští. Kvůli tomu žádám všechny o maximální účast, abychom si mohli ujasnit, kdo a v jakém rozsahu bude v příští sezóně hrát.

Kdo ještě nezaplatil registrační poplatky (jsou i tací, kteří dluží ještě za r. 2009), tak si vezměte s sebou peníze. Dlužnou částku případně sdělí na požádání David Kameník.

9 thoughts on “Výroční členská schůze

  • Marian Sabol napsal:

    Tak toho jsem se taky bál. Navíc jsem ještě malinko doufal ve variantu Petra Buchníčka, která by k nám místo Brna přivála Uničov a Šumperk. To by taky byli schůdnější soupeři. Nakonec nastala ta nejhorší varianta. Brna budou silná – Lokomotiva má už v lize pouze Áčko, DURAS má Áčko v 1.lize a céčko v KP. Třebíče jsou silné vždy a Bedřichov může úspěšně spolupracovat s Jihlavou. Takže se začínám obávat, že sestoupí minimálně 2 družstva z našeho kraje + Bohemka z 2.ligy C. Takže z KP budou padat 4!!

  • Martin Šmajzr napsal:

    Tak to máte dobré. My to budeme hrát v podstatě se stejnými lidmi, jako letos. Stanovili jsme jasnou prioritu dát příležitost našim lidem, takže posilovat moc nebudeme. Vůbec mě ale nepotěšil los, který poslal Bohemii do 2. ligy C. Patřila k těm týmům, které jsem měl v plánu nechat za sebou 😉

  • Marian napsal:

    Tak já mohu prozradit, že soupisky na příští sezónu už máme skoro vyřešené. Budeme mít v Áčku 4 hosty, dva z L.A. a dva z Hradeckého kraje. V béčku bude volný Jirka Kosek a v céčku já.

  • Pavel Holásek napsal:

    Ale můžeme snad naznačit příchod zajímavého sponzora z oblasti těžkého průmyslu a angažování 3-4 velmistrů z rusky mluvících zemí 😉

  • Martin Šmajzr napsal:

    Tato schůze bývá hlavně hodnotící. Novinky zatím moc nejsou, některé věci jsou rozjednané a některé nepublikovatelné 😉

  • Marian Sabol napsal:

    Tak co? Čekal jsem nějaké novinky a kde nic tu nic!

  • Honza Pokorný napsal:

    Prima. V ten samý den, akorát o hodinu dřív, se ve VUB loučí s naší redakcí sporťák. A bowling má od sedmi. Bude to ale hodně náročný večer 😀

  • Martin Šmajzr napsal:

    Je zamluvený 🙂

  • Honza Pokorný napsal:

    Bude bowling? 🙂 Abych případně začal ladit formu 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *