Šachový klub Ústí nad Orlicí

V sobotu malí v Ústí + výhled akcí mládeže

Sobota 9. 12. – Ústí nad Orlicí – 2. kvalifikace KP do 12 let – pro hráče nar. 2007 a mladší, ideální možnost i pro nováčky!! Propozice na chesspce.cz. Hraje se v jídelně Rieteru (od křižovatky směr Třebová, ne přes vrátnici, ale po chodníku ještě kousek až k další budově). Přihlášky u mě nejpozději na kroužku, přijďte nejpozději v 8.40 a hlaste se u mě (kdo chce přijít již v 8.15 stavět figurky, je vítán).

Sobota 16. 12. – KPDŽ v Poličce –  jediné utkání s domácími asi od 9 hodin – 6 lidí zřejmě ze základu družstva (neúčast hlaste!). Já nebudu (Příbram), prosím ochotné řidiče (pan Kobr s velkým autem?), aby to pomohli uskutečnit.

Asi čtvrtek 21. 12. dopoledne – vánoční turnaj na gymplu – pro gymnazisty současné i minulé – s Honzou Smolou zajišťuju materiál, který se pak dodá na Memoriál.

Sobota 23. 12. – Svitavy – Vánoční turnaj – 3 kategorie (1999, 2003, 2007 a ml.) + turnaj doprovodu (někdy bývá spojen s dorostem) – parádní turnaj vhodný pro všechny, jezdíme tam masově převážně vlakem, přihlášky do kroužku 21. 12. (pokud bude). Spoluúčast 50 Kč. Propozice na chesspce.

Úterý 26. 12.  – Memoriál Oldy Hájka – vhodné jen pro silnější hráče, přihlášky u Martina Šmajzra samostatně, startovné si platí každý sám.

Sobota 6. 1. – Svitavy –  2. kvalifikace KP do 16 let – 2003 a ml., určitě zase vlakem, přihlášky do kroužku 4. 1. Spoluúčast 50 Kč. Propozice zde.

Úterý 9. 1. – Svitavy – krajské kolo přeboru škol – beru gympl (asi jedno družstvo malého a dvě družstva velkého).

Sobota 13. 1. – Polička – 2. turnaj KSDŽ – čtyřčlenné družstvo méně pokročilých, něco jako bylo teď v Lanškrouně.

V lednu bude rovněž čas platit členské příspěvky na rok 2018, pro nováčky pak ideální doba k registraci.

One thought on “V sobotu malí v Ústí + výhled akcí mládeže

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *