Šachový klub Ústí nad Orlicí

Blíží se soutěže družstev mládeže

1) V sobotu 7.1. v Polabinách zahajuje Krajská soutěž družstev (to je ta nejnižší). Mohou hrát hráči nar. 1998 a ml., ne však Grundman, Holáskovi, Paukertovi a Šmajzrová, kteří jsou členy základní sestavy družstva do KPDŽ. Už zítra na kroužku bych chtěl vědět zájem – postavit dvě družstva je asi nereálné, ale jedno bychom mohli. (Informace o odjezdu budou potom tady pod článkem, pojede-li se.)

2) Týden poté, 14.1. zahajuje i vyšší soutěž, Krajský přebor družstev, opět v Polabinách. Základní sestava je uvedená výše, ale protože sekundáni budou chybět kvůli lyžáku, budu potřebovat i náhradníky (J. Píše, Holásková, možná Dudlová, Falta). Prosím členy základu i náhradníky o včasné vyjádření.

3) Dorost má ve Svitavách 7.1. další kolo ligy, doprovod nezajišťuju, cesťák proplácím. Přihlaste se včas Davidu Schafferovi.

4) Je čas zaregistrovat neregistrované (Kleisl, Michal Píše, Votava?, M. Holásková, příp. i další zájemci). Formuláře rozdám na kroužku, příp. si je vytiskněte z webu (formulář “registrace”) a vyplňte rubriky, které vyplnit zvládnete (hlavně podpis 🙂 ).

2 thoughts on “Blíží se soutěže družstev mládeže

  • Pavel Holásek napsal:

    Kleisl nejede, setava tedy Píše, Dudlová, Votava, Holásková. Doufám, že už se nikdo neomluví. Nezapomeňte na přezůvky, naopak 50 Kč se nevybírá (družstvo je reprezentace oddílu).

  • Pavel Holásek napsal:

    Na 7.1. přihlášeni: Píše J., Kleisl, Dudlová, Votava (v nouzi náhr. M.Holásková). Odjezd vlakem v 7.19, sraz na hl. vlak. nádr. v 7.10.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *