Šachový klub Ústí nad Orlicí

V sobotu družstva mládeže (méně pokročilí) + výhled na listopad

Listopad je tu s celou řadou turnajů mládeže!

1) V sobotu 9.11. se V Pardubicích – Polabinách koná první turnaj KSDŽ, tedy nejnižší soutěže mládežnických družstev. Hrát mohou všichni nar. 2000 a ml., kromě hráčů základu áčka hrajícího dorostneckou ligu. Základ jednoho družstva by mohli tvořit Holásková Ver., Hrůšová, Píše M. a někdo (Šmajzrová D.?); najde se dostatek hráčů na druhý (třetí) tým? Přihlašovat se mi můžete již teď, nejpozději ve čtvrtek.

Pojedeme vlakem z hl. nádr., odjezd 7.24, sraz v 7.15. Jízdenku koupím. S sebou přezůvky, jídlo, starší deseti let průkazky potvrzující věk, máte-li je (peníze nejsou třeba, oddíl hradí družstva v plné výši). Návrat asi uprostřed odpoledne. Propozice na chesspce.cz.

2) V úterý 12.11. se hraje v Lanškrouně okresní kolo družstev škol (1. stupeň). Možná pojede družstvo ZŠ Komenského. Co jiné školy?

3) 15.-17.11. probíhá v Hrdoňově MČ do 10 let. Zařizuje Dudla, účast Dudlová, Píše M. Budeme fandit!

3) Sobota 16. 11. přináší první kvalifikaci KP jednotlivců do 16 a 14 let v Mistrovicích (nar. 1999 a ml., mohou hrát i hráči mladších kategorií, pokud si troufají). Doprava zřejmě auty (Šmajzr?).

4) Středa 20.11. – opět školy v Lanškrouně, tentokrát 2. stupeň. Počítám se družstvem gymplu (Grundman, 2x Holásek, Šmajzrová V., Hrůšová?, Šmajzr??, Paukert L.???).

5) Sobota 23.11. – již 2. kvalifikace KP 10, 12 (nar. 2003 a ml.), Svitavy. Je to za rohem, ideální pro začátečníky.

6) Sobota 30.11. – jen dva týdny po Mistrovicích opět kategorie 14, 16, tentokrát v Poličce. Hned polovina postupových bodů se tedy rozdává už v listopadu!

Jinak běží dle harmonogramu blesková liga, oddílák, soutěže družstev dospělých. Další množství akcí nás čeká v prosinci (sledujte kalendář akcí na chesspce.cz a rámeček vpravo tamtéž).

Stačí jediné: hrát.

4 thoughts on “V sobotu družstva mládeže (méně pokročilí) + výhled na listopad

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *