Šachový klub Ústí nad Orlicí

Šachový kroužek – závěrečné informace (květen 2011)

  1. O víkendu jsou Zaječice (John P., Šmajzrová K., Šmajzrová V., Píše J., Dudlová, Holásci, Mareš J.). Odjezd v sobotu (Píše v 6.45 u Šmajzrových, John v 6.48 před hospodou U Malinů, zbytek v Kerharticích u pošty v 6.50), návrat v neděli odpoledne. Jídlo zajištěno počínaje sobotním a konče nedělním obědem. V sobotu večer asi fotbal! Propozice na chesspce.cz.
  2. Lanškrounská věž bude 4.6., pro hráče nar. 1993 a ml., přihlášky do 1.6., odjezd tradičně rychlíkem v 7.43, sraz v 7.35, přezůvky, 50 Kč.
  3. Zahradní slavnost DDM se koná na Kociánce 5.6. od 14.00. Zúčastníme se s prezentací kroužku, přijďte si zahrát!
  4. Letní sezóna bude probíhat v altánu restaurace U Malinů, vhodné pro trochu pokročilejší hráče, každý čtvrtek 17-18 hod. intenzivní trénink, od 18 hod. bleskový turnaj nebo volné partie.
  5. 11.6. je v Litomyšli turnaj v rapidu pro dospělé (i mládež), propozice na chesspce.cz. Oddíl turnaj neproplácí, ale můžeme se domluvit na společné cestě.
  6. MČR juniorů a dorostenců v rapidu – Světlá nad Sázavou, 2.-3.7. – vhodné pro hráče nar. 1991-1996 (ale mohou hrát i mladší). Zájemci ať si to zařídí, propozice mohu poslat 🙂
  7. Czech Open Pardubice – tradiční mamutí festival (www.czechopen.net), kam se můžete zajet podívat i hrát. Nedáme dohromady nějaké to družstvo do turnaje F? Přihlášky již do 15.6.! Pozor, oddíl tyto turnaje neproplácí!
  8. Koncem srpna bude tradiční výroční šachová schůze, zúčastněte se nebo včas oznamte svou případnou účast v oddílovém přeboru 2010/11 a v soutěžích družstev dospělých!
  9. Během září se opět přihlaste v DDM na kroužek v příštím školním roce.
  10. Tradiční podzimní Mistrovství Čech bude možná opět v Harrachově (týden v době podzimních prázdnin). Kvalifikoval se John, ale kdokoliv další může hrát Open B. Propozice časem budou na www.chess.cz v sekci Mládež, cena ubytování s plnou penzí byla vloni okolo 350,- Kč na den. Přihlášku budu tradičně posílat hromadně během září, hlaste se včas a šetřete na zálohu ;-)! Sponzoři vítáni!!!
  11. Prázdniny jsou vhodná doba pro trénink: jistě čtete literaturu, sledujete aktuality na nss.cz a 63plus1.cz, řešíte strmilovské diagrámky nebo úlohy na chess.emrald.net, hrajete na playok.com, sledujete aktuality na chesspce.cz a policka.chesspce.cz a zejména se aktivně účastníte dění na našich stránkách sachyuo.cz!!! :-)).

2 thoughts on “Šachový kroužek – závěrečné informace (květen 2011)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *