Šachový klub Ústí nad Orlicí

O víkendu v Poličce finále

Čtyři naši hrají finále (H16 Holásek Vojt., Píše J., Šmajzrová V., H 10 Kobr), dvě šachistky doprovodný turnaj (Leksová, Holásková V.). Kdo jede se mnou vlakem, sraz v 7.30 na hl. nádr., odjezd v 7.38. Zajištěny obědy na oba dny, nocleh v hotelu Opus. Vedle hrací místnosti je Penny Market. Vybírám 260 na nocleh, 170 na obědy a spoluúčast. S sebou psací potřeby, jídlo, peníze na jídlo, oblečení na noc, kartáček ;-). Hraje se v Sokolovně.

2 thoughts on “O víkendu v Poličce finále

  • Pavel Holásek napsal:

    Dnes jsme si dělali jisté naděje, ale poslední kolo bylo dost nepovedené. Přesto můžeme být relativně spokojeni. Končíme bez medaile, ale se dvěma čtvrtými místy (Matěj, Vojta), hlavní je, že všichni naši chlapci (tedy i Jirka) postupují na MČ. Verunka vyhodila druhé místo v openu oknem, Soňa dohrála v útlumu. Všichni máme na čem pracovat. Užili jsme si intenzivní přemýšlení i letní atmosféru na slunci a vzduchu. Článek jen tak nebude, mám před sebou hektický týden zakončený Zaječicemi.

  • Pavel Holásek napsal:

    Máme za sebou první den. Průběžné výsledky na http://chess-results.com/tnr221956.aspx?lan=5&art=4&wi=821. V desítkách Matěj na úvod strašně dostal, pak se aspoň zachytil stébla dvěma remízami a v poslední partii už dominoval. V šestnáctkách hraje Jirka solidně, Vojta nevyužívá šance, Veronika Š. se rozehrává, pěkně porazila Cacha a do remízy vypustila Klabeneše. V openu válí Verunka H., zatím druhá, slušně hraje i Soňa, učí se za pochodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *