Šachový klub Ústí nad Orlicí

Šachový kroužek Ústí nad Orlicí – závěrečné informace (květen 2010)

  1. O víkendu jsou Zaječice (Kapoun, John P., John J., Šmajzrová K., Šmajzrová V., Paukert L., Dudlová, Holásci). Sraz na hl. vlakovém nádraží v pátek v 16.05, návrat v neděli cca 15.35. Jídlo zajištěno, doplaťte 322,- Kč.
  2. Letní sezóna bude probíhat v altánu restaurace U Malinů, vhodné pro trochu pokročilejší hráče, každý čtvrtek 17-18 hod. intenzivní trénink, od 18 hod. bleskový turnaj nebo volné partie.
  3. 12. 6. je v Litomyšli turnaj v rapidu pro dospělé (i mládež), propozice na chesspce.cz. Oddíl turnaj neproplácí, ale můžeme se domluvit na společné cestě.
  4. Lanškrounská věž bude 19.6., pro hráče nar. 1992 a ml., propozice na chesspce.cz, přihlaste se mi do 16.6., informace o odjezdu budou na internetu. Tradiční cena 50 Kč.
  5. Turnaj na faře pořádá pro ústeckou mládež tradičně Karel Taslar dne 30.6. v 9.45 hod. (cca do 13 hod.). Účast zdarma, občerstvení zajištěno.
  6. Czech Open Pardubice – tradiční mamutí festival (www.czechopen.net), kam se můžete zajet podívat i hrát. Letos budu jezdit (vlakem), pokud budete hrát turnaj, můžu sloužit jako doprovod. (Pozor, turnaj C se nehraje v ČEZ aréně, ale v ul. Hronovická .) Přihlášky již do 15.6. (každý sám)!! Pozor, oddíl tyto turnaje neproplácí!
  7. Koncem srpna bude tradiční výroční šachová schůze, zúčastněte se nebo včas oznamte svou případnou účast v oddílovém přeboru 2010/11 a v soutěžích družstev dospělých!
  8. Během září se opět přihlaste v DDM na kroužek v příštím školním roce.
  9. Tradiční podzimní Mistrovství Čech bude tentokrát opět v Harrachově (týden v době podzimních prázdnin). Kvalifikoval se Kapoun, ale kdokoliv další může hrát Open B. Propozice časem budou na www.chess.cz v sekci Mládež, cena ubytování s plnou penzí byla vloni 350,- Kč na den. Přihlášku budu tradičně posílat hromadně během září, hlaste se včas a šetřete na zálohu ;-)!
  10. Prázdniny jsou vhodná doba pro trénink: jistě čtete literaturu, sledujete aktuality na nss.cz a 63plus1.cz, řešíte strmilovské diagrámky nebo úlohy na chess.emrald.net, hrajete na playok.com, sledujete aktuality na chesspce.cz a policka.chesspce.cz a zejména se aktivně účastníte dění na našich stránkách sachyuo.cz!!! :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *