Šachový klub Ústí nad Orlicí

Jedeme do Zaječic

Přiblížil se vrchol sezóny mládeže – tradiční “Zaječice” na Seči. Propozice najdete např. na chesspce.cz. Jedeme již v pátek vlakem z hlavního nádraží v 16.14, sraz nejpozději v 16.05!! Z Pardubic pokračujeme objednaným autobusem (v 17.40), po příjezdu stíháme objednanou večeři. Jídlo na celý pobyt je objednáno (konče nedělním obědem). Návrat v neděli buď osobákem s příjezdem 15.34, nebo rychlíkem s příjezdem 15.40.

Spíme ve srubu, ložní prádlo tam je. Zapisovat se nemusí – psací potřeby jen pro dobrovolníky. Bude asi zima a déšť, přizpůsobte prosím oděv a obuv. Fotbal přesto není vyloučen.

Jak jsem již uváděl kdysi, rodiče platí cestu a ubytování. Prosím tedy všechny o doplatek nákladů ve výši 322,- Kč – nejlépe ve čtvrtek na kroužku, nejpozději při odjezdu. (Padesátikorunový příspěvek se neplatí – jde o mistrovskou soutěž družstev a tedy o reprezentaci oddílu.)

Družstvo tvoří Kapoun, John P., Šmajzrová, Holásek Vít, John J., Paukert L., Holásek J. Dvojice hraje ve složení Holásek Vojtěch, Holásková. Není ještě vyřešeno, kdo při případné neúčasti Veroniky Šmajzrové vytvoří dvojici s Kateřinou Dudlovou – vyzývám naše hráče roč. 2001 a ml., příp. oslovím pořadatele.

5 thoughts on “Jedeme do Zaječic

  • Pavel Holásek napsal:

    Už jsme doma, družstvo nakonec přesně na úrovni nasazení, tedy 31., dvojice se malinko propadla na 16. místo, druhá dvojice poslední, ale s perspektivou do budoucna.

  • Martin Šmajzr napsal:

    Tak zatím vcelku očekávané výkony. 6 členné družstvo (nasazeno jako č. 31) je po 1. dnu 26. z 53 družstev. Vojta s mojí Veronikou potvrzují své nasazení a jsou po zatím 13., Veronika Holásková s Kačkou Dudlovou jsou zatím 26. z 30 družstev. Trochu překvapivě má ze všech našich nejlepší individuální výsledek Veronika Šmajzrová, která dnes výkonem 4/6 a průměrem 1075 s rezervou splnila IV. VT 🙂

    Výsledky 6 členných družstev jsou zde.

    Výsledky dvojic jsou zde.

  • Martin Šmajzr napsal:

    S návrhem dvojic souhlasím

  • Martin Šmajzr napsal:

    Tak Veronika nakonec pojede 🙂

  • Pavel Holásek napsal:

    Veronika Šmajzrová jede, takže dvojice by mohly být Holásek Voj. – Šmajzrová V. a Holásková – Dudlová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *