Šachový klub Ústí nad Orlicí

Ligové soupisky

Stojíme na prahu další sezóny. Pro nás vysněné – po nějaké době se vracíme do druhé ligy. Bude to ale těžký chleba; oproti KPI jsme spíš oslabili, samozřejmě už u nás nehostuje Marian a adekvátní náhrada nepřišla (nějaký čínský peníze na nákup hráčů by nebyly?). Takže soutěž odehrajeme víceméně s vlastními lidmi a teď bude sezóna pravdy, jak na tom v Ústí jsme, teď se ukáže, kdo jak dlouhodobě trénuje (já moc ne).

Soupisky jsou třeba na chess-results. Vypadá to trochu jinak než vloni, kde jsem hrál s Rapidem, docela se rozevírají nůžky mezi silnými týmy a outsidery, kam patříme i my. Jestli budou padat čtyři družstva, tak potěš. Papírově slabí jsou tedy Zábřeh, Žďár a my, o něco lépe na tom je Lanškroun, Polička, Mýto a Chrudim. No a pak jsou silní a silnější – pro nás nové Hořice, Polabiny C, Hradec, Lípa a Rychnov.


Tradičně samozřejmě záleží na tom, jak bude kdo nastupovat, ale na nás jako na kandidáta sestupu se asi scházet budou. Otázka je, jak moc do věci promluví koronavirus – ať už tak, že ovlivní sestavy utkání, nebo tak, že by hrozilo nedohrání soutěže.

Co vy na to?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *