Šachový klub Ústí nad Orlicí

Šachový kroužek Ústí nad Orlicí – závěrečné informace (květen 2009)

1) O víkendu jsou Zaječice (Mareš, Kapoun, John P., Kubišta, Šmajzrová, Holásci). Propozice jste dostali, připomínám sraz na hl. vlakovém nádraží v pátek v 16.05.

2) Letní sezóna bude probíhat v salónku restaurace Sauna, vhodné pro trochu pokročilejší hráče, každý čtvrtek 17-18 hod. intenzivní trénink, od 18 hod. bleskový turnaj nebo volné partie.

3) Ve čtvrtek 11.6. proběhne prezentace šachového odílu na náměstí (ukázka hry naslepo, simultánka IM Bernáška). Bližší informace časem na internetu.

4) Nevím, zda letos bude Lanškrounská věž, propozice nevyšly.

5) Krajský přebor jednotlivců (dospělých) bude ve Vysokém Mýtě 4.-6.7.2009. Vhodné pro hráče alespoň 3.VT. Propozice na www.chesspce.cz. Přihlášky do 20.6. (přihlašujte se sami).

6) Czech Open Pardubice – tradiční mamutí festival (www.czechopen.net), kam se můžete zajet podívat i hrát. Letos budu jezdit (vlakem), pokud budete hrát turnaj C nebo E (25.7.-1.8., jsou mimo ČEZ arénu, v Ideonu), můžu sloužit jako doprovod. Přihlášky do 15.6. (každý sám). Pozor, oddíl tyto turnaje neproplácí!

7) Koncem srpna bude tradiční výroční šachová schůze, zúčastněte se nebo včas oznamte svou případnou účast v oddílovém přeboru 2009/10 a v soutěžích družstev dospělých!

8)Během září se opět přihlaste v DDM na kroužek v příštím školním roce.

9) Tradiční podzimní Mistrovství Čech nebude tentokrát na Seči, ale v Harrachově (týden v době podzimních prázdnin). Kvalifikovali se Mareš a Kapoun, ale kdokoliv další může hrát Open B. Propozice časem budou na www.chess.cz v sekci Mládež, předpokládaná cena ubytování s plnou penzí 350,- Kč na den. Přihlášku budu tradičně posílat hromadně během září, hlaste se včas a šetřete na zálohu ;-)!

10) Prázdniny jsou vhodná doba pro trénink: jistě čtete literaturu, sledujete aktuality na www.nss.cz, řešíte strmilovské diagrámky nebo úlohy na chess.emrald.net a hrajete na sachy.sk :-)).

Stále platí mail pavel.holasek zavináč seznam.cz,
příp. mobil na Vítka Holáska 737 470 095. (Doplněk 7.6.: mobil už jsem našel.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *