Šachový klub Ústí nad Orlicí

Mládež – připravované akce

Jaro teď bude opravdu nabité, akce střídá akci, každý si vybere, někteří z kolotoče nevyjdou. Věnujte pozornost zejména přípravě Zaječic (v závěru článku).

1) 4. kvalifikace KP HD14, HD16, Polička, 21.4. – informace v minulém webovém příspěvku.

2) Krajský přebor družstev mladších žáků, Lanškroun, 28.4. – šestičlenné družstvo registrovaných hráčů nar. 2000 a ml. – navrhuju Holásek Vojt., Píše J., Šmajzrová V., Paukert M., Dudlová, Holásková V., náhr. Kleisl, Píše M., Falta, Votava … . Sestavu do čtvrtku 26.4., podobně i domluvíme odjezd.

3) Dorostenecká liga (28.4.) – účastníci dostávají informace mailem.

4) KP v rapid šachu, Svitavy, 5.5. – nar. 1993 a mladší (4 kategorie), vhodné úplně pro všechny – padne dvacítka účastníků? Určitě vlakem, přihlášky do 3.5.

5) KP družstev dospělých v rapidu, Polička, 6.5. – vhodné i pro dorostence, domluvíme se.

6) MČR do 8 let, 12.-13.5. – organizuje Dudla.

7) Finále KP, Kunětice (?), 19.-20.5. – jen osm nejlepších v každé kat. (Holásková V., Dudlová, Holásek Vojt., Píše J. + ?), v květnu budu vybírat finance na jídlo a nocleh (až budou propozice). Zároveň i finále Dorostenecké ligy (Mareš, Jániš, Kubišta, Kapoun).

8) Zaječice, tj. MČR družstev starších žáků (nar. 1997 a ml.) a Turnaj dvojic nejmladšího žactva (nar. 2003 a ml.) a doprovodný rapid (pro kohokoliv), Seč, 2.-3.6. Návrh družstva: Grundman, Holásek Vít, Holásek Vojtěch, Paukert L., Píše J., Šmajzrová V., Paukert M. (náhr. Kleisl, Votava, Falta, ale radši bych měl prvních sedm, je to těžký turnaj). Dvojice Holásková V. – Dudlová, příp. i Píše M. – Holásková M. Šmajzr nabízí dopravu autem. Buď se přihlásí další řidiči, nebo musí jet ostatní vlakem již v pátek odpoledne (a připlatit si za noc a jídlo navíc). Potřebuji co nejdřív (nejpozději do čtvrtka 26.4.) vědět: 1) Kdo z hráčů jede a nejede (kdo snad nejede, ať to řekne hned, abych oslovil další). 2) Kdo chce jet jako doprovod či jako turista (zatím Holásek, Šmajzr). 3) Kdo chce jet hrát open (Mareš J. ?). 4) Zda dospělí vezmou auto nebo zda mám objednávat autobus z Pardubic a nocleh z pátku na sobotu. A budu potřebovat vybrat peníze, abych mohl odeslat pořadatelům platbu. Nocleh zřejmě 180 Kč, jídlo 261 Kč (dětské porce 218, v případě pobytu od pátku 372/312). Je zřejmé, že abych mohl peníze vybrat, potřebuji dohodnout dopravu brzo.

Připomínám ještě, že vyšlo 2. číslo časopisu Tempo, který je zasílán zdarma po internetu, stačí se přihlásit na tempoPCE@seznam.cz.

Je i nejvyšší čas uvažovat o šachových táborech, zájemcům podám informace mailem individuálně.

13 thoughts on “Mládež – připravované akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *