Šachový klub Ústí nad Orlicí

Doprava v sobotu na Seč – pozor změny!!!

bude následující – jedno auto vezme Martin Dudla, vezme Kačku a v 7:10 v Kerharticích Vojtu s Vítkem a Verunkou. Druhé auto beru já, sraz v 7:00 na parkovišti u Lídlu. Tam tedy přijdou oba Píšovi, Honza Kleisl, Natálka Hrůšová a Michal Šmajzr. Připomínám povinnost si vzít s sebou podsedák – platí pro všechny menší než 150 cm. Cca v 7:25 v Chocni u autobusového nádraží naberu Vaška Grundmana (pokud bys chtěl nabrat někde jinde, tak mě zavolej na tel. 605 158 028 a domluvíme se). Pavel Holásek jede vlakem.

5 thoughts on “Doprava v sobotu na Seč – pozor změny!!!

  • Pavel Holásek napsal:

    Takže se trochu změnilo složení: v družstvu nahrazuje Šmajzrovou Dudlová, dvojici tvoří Holásková, Píše M. (Švanda bude hrát s Novotným z Hlinska).

  • Martin Šmajzr napsal:

    Teď je otázka co s tím – v posledním mailu od Hájka byla nabídka jedné dívky na hostování – mám se poptat, jestli je ještě volná nebo to vyřešíme se svými? To by asi znamenalo vytáhnout Kačku nebo Verču H. do 6členného družstva a Markétku dát do dvojice. Nebo jak to vidíš?

  • Martin Šmajzr napsal:

    Hodně velký problém – Verče se udělalo v noci hodně zle a na 99% nebude moci jet.

  • Martin Dudla napsal:

    merunu vezmu- kdyžtak mi ji Holásci pi nástupu připomeňte.@Pavel Holásek

  • Pavel Holásek napsal:

    A další informace: spíme ve srubu, pozor, asi bude zima! Jídlo je zajištěno počínaje sobotním obědem a konče nedělním obědem. Všechno už jste si zaplatili předem, jen ještě vemte peníze na objednanou literaturu: Šmajzrovi 288, Grundman 160, Hrůšová 256, Píšovi 512. Kdo si bude chtít koupit další literaturu za svoje, ať si vezme rezervu :-). Návrat v neděli odpoledne (po 15. hod.?). Kdo vezme balón na fotbal? Soupisky připravím já.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *