Šachový klub Ústí nad Orlicí

Chystá se Hlinsko (20.4.) a další akce

4. kvalifikační turnaj KP H+D 14, 16 – Hlinsko, 20.4.2013. Pro hráče nar. 1998 – 2001, příp. i mladší odvážlivce. Auto Šmajzr, odjezd bude tradičně upřesněn. Kdyby nás snad bylo moc, musel by jet buď další řidič s autem, nebo bych vzal někoho vlakem (již v 6.36!).  Přihlášky nejpozději na kroužku. Propozice na chesspce.cz. S sebou přezůvky, 50 Kč, peníze na skvělý bufet! 🙂

O dalších akcích jsem rozeslal rodičům mail, kdo ho nedostal, ať se ozve. Dolaďujeme Zaječice, kdyby chtěl někdo dospělý jet taky (J. Mareš?), ať se mi do víkendu ozve. Je taky čas uvažovat o prázdninových táborech a openech.

Partie z 1. šachovnice HD16

10 thoughts on “Chystá se Hlinsko (20.4.) a další akce

  • Pavel Holásek napsal:

    Zatím přihlášeni právě ti čtyři jmenovaní, zřejmě i Dudlová a jestli pojedu vlakem, tak až čtyři Holásci. Všiml sis, že turnaj začíná o půl hodiny později?

    • Jana Londinová napsal:

      Ano turnaj začíná o půl hodiny později, abychom usnadnili dopravu do Hlinska těm, co jezdí vlakem – vlak myslím přijíždí v 9.00 na nádraží a tak by se vše mělo v pohodě stihnout a turnaj začít včas.

    • Martin Šmajzr napsal:

      Ahoj, všiml. Ale někdy bývá cesta náročnější, tak raději počítám s rezervou ;-). A chci s sebou vzít digitální šachovnici, tak abych ji stihl nachystat.

    • Pavel Holásek napsal:

      A Grundman (vyzvedneš ho v Chocni?), tím je auto plné, takže Holásci (a další zájemci) vlakem.

      • Martin Šmajzr napsal:

        V Chocni určitě ne, ta je zcela mimo trasu. Ale ráno jedou z Chocně po 7. hodině 2 vlaky. Jeden je v Ústí v 7:16 a druhý v 7:22, takže buď musí přijet do Ústí a přijít k Avionu nebo místo něj pojede v autě jedno z tvých dětí a on pojede s vámi.

        • Pavel Holásek napsal:

          Takže znovu: ze sídliště jedou v 7.30 Šmajzrová V., Hrůšová, 2x Píše. U Avionu nastoupí jeden Holásek. Za tratí u výpadovky na Litomyšl Dudlová v 7.35. Vlakem (spěšňák v 6.36) jedou zbylí Holásci, v Chocni v 6.50 přistoupí Grundman.

          • Pavel Holásek napsal:

            A ještě změna – místo Dudlové jedou autem dva Holásci.

  • Martin Šmajzr napsal:

    V sobotu odjezd v 7:30 od nás od domu. Co nepojede od nás (předpokládám Verča, Jirka, Natka, (Michal P.?), tak vezmu v 7:35 dole u Avionu. Můžu vzít patery šachy a hodiny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *