Šachový klub Ústí nad Orlicí

Družstva mládeže v Chvaleticích

V sobotu 10. 1. 2015 se konal turnaj družstev mládeže roč. 2000 a mladší, kde jsme utvořili hrající čtveřici – jako první nasazený Michal Píše, Kateřina Dudlová, Matěj Kobr, Nat Seibert. Na turnaj se přihlásilo 17 družstev včetně Rapidu Pardubice s bratry Jouklovými.

První kolo proti nováčkům z družstva Chvaletic F proběhlo bez ztráty bodu, pokud se nemýlím, tak všechna vítezství na nemožné tahy.

2. kolo s třemi body, kdy Dudlová zvítězila nad elově lepším Fialou z Pardubic.

Ve 3. kolo přišla celková prohra týmu proti týmu z Lanškrouna.

Ve 4. kole jsme převálcovali tým Chvaletic C s plným počtem bodů, což nás vyneslo v průběžném pořadí na 3. místo, čímž jsme mohli očekávat v dalším kole silnějšího soupeře, také že ano. V 5. kole nás nakonec čekal vítězný tým Rapid Pardubice s bratry Jouklovými, kde pouze Seibert získal drahocenný bod.

V 6. kole proti Kunvaldu Dudlová plichtila a Kobr s Píšem vybojovali další 2 body, což nám zajištovalo po šesti kolech pěkných 14 bodů a průběžné 3. místo.

V posledním kole jsme narazili na domácí Chvaletice B, což byl opět tvrdý boj, kde první dva nasazení vybojovali 2 body pro celkové 4. místo v turnaji s celkovým počtem 16,5 bodů.

Při vyhlášení celkových výsledků byl Matěj Kobr vzhlášen nejmladším účastníkem turnaje.

Píše M. – 4 body
Dudlová K. – 4,5 bodů
Kobr M. – 4 body
Seibert N. – 4 body

4 thoughts on “Družstva mládeže v Chvaleticích

  • Martin Šmajzr napsal:

    Nat si uhrál 4. VT (Matěj už podruhé), gratuluji :-).

  • Pavel Holásek napsal:

    Vítám nového autora/vedoucího/řidiče, díky za sobotu! Míša měl těžké soupeře a pěkné perfo 1312. Kačka odehrála svůj slušný standart, 1288. Matěj (1157) a Nat (1102) se lepší turnaj od turnaje, paráda, výkon nad hranicí 4. VT. V součtu obou turnajů jsme pátí v kraji (k nalezení na chesspce.cz).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *