Šachový klub Ústí nad Orlicí

V sobotu Orlická, ve čtvrtek pak Polička

V sobotu pořádáme náš erbovní turnaj, 45. ročník Orlické šachovnice (nar. 2000 a ml., k tomu krajský přebor osmiček – 2007 a ml.). Kdo nehraje, ať se ke mně nehlásí! 😉

Kdo se přihlásil na kroužku, už se přihlašovat nemusí, ledaže by se nenašel ve startovní listině. Jinak se hlaste, nejpozději ve čtvrtek, ale radši už dřív.

V sobotu buďte do devíti v kulturáku, kdo má čas a chuť, ať přijde už dřív stavět stoly a šachy (hodinu upřesníme).

——————————————————-

A už na Zelený čtvrtek (2. 4.) nás čeká tradiční Velikonoční turnaj v Poličce (od roč. 1997 až po nejmenší). Pokud se nebude vehementně hlásit někdo s autem, pojedeme vlakem v 7.38 z hlavního nádraží (sraz nejpozději 7.30). Přihlášky již do soboty (ideálně na OŠ, pokud tam nebudete, tak se ozvěte jinak).

5 thoughts on “V sobotu Orlická, ve čtvrtek pak Polička

  • Pavel Holásek napsal:

    Do Poličky přihlášeni: 5 Holásků, 2 Šmajzrovy, Píše M., Dudlová, Dostálová, Pavlas, Seibert. Případné další přihlášky ihned, nejpozději zítra. (Reportáž z Orlické šachovnice připravuju.)

  • Pavel Holásek napsal:

    Pomocníky vítáme v 8.00. Domácí startovné neplatí. Nakupovat lze na místě v bufetu Martina Dudly. Doprovodný program pro nejmenší nejpíš zařídí Píšovi.

  • Dobrý den, pane Holásku, přihlašuji Nataniela na Orlickou šachovnici a do Poličky také. Prozatím do Poličky vlakem, kdyby se něco změnilo, dám včas vědět. Díky, ys.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *