Šachový klub Ústí nad Orlicí

V sobotu turnaj mládeže v Pardubicích (+ čtvrteční kroužek)

Nejdřív ten kroužek – jak postižení vědí, byl jeden z účastníků čtvrtečního kroužku DDM (Z.) později pozitivně testován (jinak je bez příznaků, testován kvůli nakaženému spolužákovi). Pro děti z kroužku to znamená nepříjemnost v podobě testování a dočasné karantény. Pokud jste byli na testu již dnes a vyjde negativně, můžete ve čtvrtek přijít (o změně bych každého informoval).

To ovlivňuje i sobotní turnaj – je jasné, že pokud někomu vyjde test pozitivně, v sobotu nejede.

Hraje se 2. kvalifikace KP jednotlivců v Pardubicích (nar. 2007 a ml, 4 kategorie). Propozice zde. Předpokládám vlak v 7.24 z hlavního nádraží, sraz před budovou s pokladnami nejpozději v 7.15, radši trochu dřív.

Přihlášky u mě (pokročilí i u Honzy Pokorného, který ve čtvrtek zaskočí za Martina) nejpozději na kroužku. Hlaste i případný dospělý doprovod. Oddíl platí registrovaným hráčům a nováčkům cestu a startovné. Pokud nebudou upřesněna covidová pravidla, platí asi obecně – hraje se bez roušek, hráči i doprovod by měli prokázat očkování / prodělání covidu / platný test v uplynulých 7 dnech (hráči do 12 let nemusí, ale lidi z kroužku se stejně testovat nechali).

S sebou občerstvení.

Pro rodiče nováčků – pokud se pojede hromadně, oznámím čas a místo srazu, děti mi předejte osobně, přihlášené omlouvejte telefonicky, zpátky je opět předávám osobně, jinak telefonuju (příp. musíte sdělit, že je můžu pustit).

Během turnaje budou mít děti vypnutý mobil, mně můžete posílat SMS zprávy (budu ztlumený).

8 thoughts on “V sobotu turnaj mládeže v Pardubicích (+ čtvrteční kroužek)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *